За създателката на Incenco Luxury Cream 3в1 Светослава Апостолова

Светослава Апостолова е носителка на титлата Лейди България World за  2021 г. и носителка на титлата „Бизнес жена на годината“ за 2023 г.

Икономист и финансист по образование. По призвание- вдъхновител! Ментор по личностно развитие и създател на Иновативен козметичен продукт! През 2022 година печели титлата „Мисис Дама на годината“ в категория „Млад козметичен лидер“.

Също така Светослава  става „Лидер в иновациите на козметиката“ за 2022 година в Топ 10 награди за Мода, шоу и бизнес. През 2023г печели приза „Вдъхновител на красотата и естетиката“ на националните награди за „Мода, шоу и бизнес“ в град София.

Носителка е на множество награди в сферата на личностно развитие, козметиката и красотата!

Нейната мисия е да помага на хората да бъдат красиви отвътре и отвън. Любимата и максима е „По външният вид ни посрещат, а по умът ни изпращат“. Водена тази максима и желание да съхрани младостта и красотата си тя създава еликсирът за младост и красота Incenso Luxury Cream 3в1 дневен, нощен и околоочен през 2020г.  Продукт, който помогна много жени и мъже, а дори и на юноши,  да се справят с несъвършенствата по тяхната кожа!

Любимата и максима е „По външният вид ни посрещат, а по умът ни изпращат“

Водена тази максима и желание да съхрани младостта и красотата си тя създава еликсирът за младост и красота  Incenso luxury cream 3в1 дневен, нощен и около очен през 2020-та продукт/

НАГРАДИ

Start typing and press Enter to search

Вашата поръчка

Нямате артикули в количката.