История

Как създадох Incenso luxury cream 3в1?

⚜👑🌟Историята на пръв поглед може да ви се стори дълга, но си заслужава да я прочетете…може би и на вас да ви се е случило нещо подобно, но все още да не сте го разбрали🙂

Почти цялата 2020г беше изключително емоционална, но и много специална година за мен.  Емоционална беше, защото буквално се редуваха радостта и тъгата в живота ми. Тогава завърших магистърската си степен „Кино, шоубизнес и финанси“ и курс по НЛП-Невро лингвистипно програмиране. Освен това имах и мнго трудни моменти. Имах  много ситуации в който мислех, че всичко, което имам си отива от живота ми.  Всъщност това беше един период на трансформация и еволюция за мен!  Създадох Incenso luxury cream 3в1 през лятото на 2020г за лична употреба, буквално след излизането от една много трудна ситуация в моят живот. От този момент нататък живота ми се преобърна на 360 градуса. Тогава изобщо не съм и предполагала какво вълшебство съм създала. Създадох го в момент, в който бях много заета със своето образование и обучение. Бях записала едновременно 3 курса, работех на 2 места, без нито един почивен ден. Период в който нямах абсолютно никакво време за себе си и за личният си живот.

Винаги съм избрала и използвала луксозна козметика за себе си, но точно в този момент занимавайки се с няколко неща едновременно, нямах никакво време дори да си поръчам козметиката, която ползвах. Всъщност „погълната“ от ежедневието си и заниманията си аз буквално забравях всеки ден, да си поръчам луксозните продукти за своята кожа…

По природа съм суетна. Някой ще кажат, че  суетата  е недостатък, други ще кажат, че това е ценно качество. За мен истината е в баланса!  Всяко нещо, макар и „вредно“, когато се употребява в малки количество става „полезно“, както и всяко „полезно“ нещо, когато се употребява в огромни количества става „вредно“. По същият начин е и с качествата ни. Моята суета не е прекалена, но ми е  достатъчна, за да създам нещо, което би могло да съхрани младостта и красотата ни. Този процес започна преди доста години. Когато бях на 12 години, една сутрин се събудих, погледнах се в огледалото и си зададох въпроса:  „Как ли ще изглеждам когато стана на 20 години“?  Последва въпросът: „Ами на 30 години как ли ще изглеждам, на 40, на 50, на 60, на 70 години“? Последваха още въпроси: „Мога ли да съхраня тази младост, красотата си“? „Мога ли да изглеждам и на 20, 30, 40, 50, 60, 70 години по този начин, както изглеждам сега, когато съм на 12 години“? И така всяка сутрин, когато се събуждах и се поглеждах в огледалото се появяваха тези въпроси. За хората като мен, под знака на зодия Лъв знаят, че Невъзможни неща няма, знаят че абсолютно всичко е възможно!  Малко след това последваха и действия от моя страна, защото почти винаги мисълта, когато е ежедневна  поражда действия. И така  още на 12 годинишна възраст започнах да работя в тази посока, търсех начини да отговоря на въпросите си. Експериментирах с различни природни средства, разбърквах различни маски и отвари (чисто по интуитивен път) без да имам информация кое за какво служи. На 15 години собствено ръчно си бях написала наръчник за красота и младост с куп рецепти и практики за съхраняване на младостта и красотата. Следвах този наръчник до своята 30 годишна възраст.

Когато със всеки изминал ден в продължение на месец, аз буквално забравях да си поръчам от любимите луксозни продукти за кожата си, тогава моята суета се „събуди“ и усили с пълна сила. Тогава след поредната вечерна тренировка във фитнеса след работа се сетих, че отново съм забравила да си поръчам козметика и си казах – Край! Това повече не може да продължи. Влезнах в първият магазин до фитнеса и си взех просто един обикновен крем за лице, просто така да имам, докато поръчам висококачествените кремове, който ползвах тогава. За мое щастие или късметът имаше огромна опашка в магазина. Чакайки на опашката се питах: „Защо сега си купуваш този обикновен крем“? „Нима ти Светослава не заслужаваш най-доброто“? Започнах да се разколебавам и 3 минути по-късно върнах крема за лице на рафта в магазина и излязох. Казах си: „Ти заслужаваш най-доброто, и с този крем няма да съхраниш красотата и младостта си“. В същото време си повтарях , че не може така да продължавам без козметика. Вървейки пеша, буквално след 2 минути видях малко  магазинче за билки и масла. Изненадващо, то работеше в 21.00ч вечерта!  Казах си: „Ето го решението! Ще ползваш масла, докато се сетиш, че вече трябва да си поръчаш крем“. Влязох в магазинчето, но бях много съсредоточена във видеото, което слушах на слушалки през телефона си от поредният курс по личностно развитие, който бях записала. Минавах по рафтовете в магазинчето взимах шишенца с масла. Истината е, че аз дори не знаех какви точно масла взимам. Просто отново по интуитивен път взимах шишенцата. Спомням си, че на касата платих около 100лв за 5 броя малки шишенца с масла. В първият  момент ми се стори малко висока цената за това количество масла, но платих и продължих. Бях много потопена в обученията и курсове, който учех тогава. Вечерта последва от рутината, в която бях от месеци. Когато дойде време за вечерната ми грижа за кожата, отворих нощното си шкафче и видях празната кутия от крем, която стоеше месец празна там. Аз дори бях забравила, че съм си купила масла за кожата, вместо крем за лице.

Тогава извадих шишенцата и се запитах: „Сега кое масло да ползвам?“ Трудно ми беше да преценя. Аз имах 5 шишенца. И след кратка дилема реших, че ще ползвам всичко. Така за 15 минути създадох уникален продукт, без дори да го осъзнавам, без дори да знам какво правя. Бях отново концентрирана във видеата от обученията, който минавах. Аз просто слагах в празната кутия от  крем в нощното ми шкафче различни пропорции от маслата. Практически нямам опит или фармацевтично образование или някакви подобни знания. Отново чисто по интуитивен път правя нещо, без да е обмислено и стратегическии планирано. Спомням си, че дори едно от маслата разтопих на „водна баня“, защото просто така ми идваше отвътре. Накрая  се засмях и си казах: „Какъв е този „бъркоч“,  който си направила Светослава?!?! Еми…сега ще си го ползваш, защото забравяш да си поръчаш качествен крем.“

Отново потопена в ежедневната рутина- постоянна работа и учене без почивка и лично време за себе си, ползвах този ръчно приготвен крем от мен. След около месец забелязах огромна разлика в състоянието на кожата си. Това много ме изненада. Разликата забелязаха и моите най-близки приятели. Те дори ме помолиха да споделя какъв крем за лице ползвам. Разказвайки им, те пожелаха да приготвя от този елексир и за тях. Започнах да получавам много добра обратна връзка от тях. Самата аз се удивлявах от отзивите, защото разбирах, че всъщност този елексир работи както за жени, така и за мъже  на различни възрасти. Мои приятели на 25, на 30, на 40, на 50 дори и на 60 годишна възраст ми даваха много добра обратна връзка. Самите те бяха много щастливи от прекрасните промени, който се случваха с кожата им. Въпреки това, на мен и през ум не ми мина да патентовам формулата и да създам своя марка продукти.

Аз просто се радвах заедно с тях, на резултатите след ползването на моят ръчно изработен крем. Шест месеца по-късно се наложи да представя продукт или услуга в една академия, в която се обучавах като НЛП треньор по личностноразвитие, коуч и констелатор.Много се чудех какво да представя. Аз нямах свои продукти или услуги, който биха били интересни за хората в това общество, в тази академия, или просто така си мислех тогава…и точно в този момент, се случи моето „чудо“. В края на 2020 година мотивирана от своите близки приятели, представих именно това свое творение – този вълшебен елексир за красота и младост. Всичко се случи буквално за минути, отново по чисто интуитивен път. Дори не бях обмислила стратегически как да го представя. Нямах план, просто направих кратка презентация-описание в няколко изречения за моят крем. Буквално след минути получих хиляди запитвания, дори и поръчки. В онзи момент, аз  изобщо не бях подготвена, защото нямах никакви очаквания за интерес от страна на другите, да не говорим за поръчки. Нямах финансова възможност за материали за изработка, аз дори не знаех как да го опаковам. Просто трябваше да действам, защото хората очакваха моят продукт. Помощ и подкрепа получих от най-близките хора до себе си. Академията в която представих моят крем беше международна и хората, който го поръчаха тогава бяха от почти всяко едно кътче на България и света. Изобщо не знаех дори как става изпращането на толкова далечни места, но се научих. Успявах да намеря начини и всякакви пътища.

След месец изобщо не предполагах, че отново  ще имам поръчки от същите хората, който бяха го поръчали и то в удвоен, дори и утроен вариант. Хубавите отзиви и положителната обратна връзка се увеличаваха със всеки изминал ден.

Получи се една много добра реклама-  тип „От уста на уста“ без дори да съм работила по това, и да съм го искала. Всичко това продължи някъде между 8 и 10 месеца. Поръчките с всеки изминал месец се увеличаваха и за мен беше много трудно да ги изпълнявам. Лишавах се от сън, за да ги направя но продължавах. Една сутрин се събудих и си казах: „До кога ще продължавам така, да работя на 2 места, без почивен ден и да спя по 3-4 часа на денонощие, за да правя козметика?“ Просто вече трябваше да направя нещо, за да не се случи „бърнаут“ – това „прегаряне“ с мен.

Тогава взех решение да патентовам продукта и да създам козметична марка. Разбира се моите приятели и близки до мен хора, тогава ме мотивираха и подкрепиха, и аз съм им изключително благодарна за това!  Мотивираха ме и отзивите на хората, който са ползвали продукта ми. Просто виждах радостта в очите им. Това ми носеше огромно удовлетворение, това беше моят „двигател“ да създам Incenso luxury cream 3в1 ❤ Ето така създадох този вълшебен елексир за красота и младост, без образование и без необходимите умения. Без план и без ясна цел. Incenso luxury cream е уникален продукт-вълшебен елексир за красота и младост с перфектна, дори грандиозна колаборация между съставките, с лечебно и подмладяващо действие.

⚜👑 Три години по-късно Incenso luxury cream е с национална награда за „Иновативен козметичен продукт“  за 2022г и международна награда „Бранд на годината“ за 2023г.

Start typing and press Enter to search

Вашата поръчка

Нямате артикули в количката.